S.C. DANIRO PRO INSTAL S.R.L.

Sos. Unirii nr. 252 , Balotesti, Jud. Ilfov
Cal. Bucuresti nr. 45A, et. 2, ap. 2, Balotesti, Jud. Ilfov
CUI: RO 30274075
Reg. Com: J23/1144/2016
tel : 021.529.55.66
fax : 021.335.36.34
e-mail: office@daniro.ro
DANIRO PRO INSTAL desfasoara servicii de instalatii de gaz, termice si sanitare la nivelul intregii tari. Profesonistii nostrii va stau la dispozitie!

Portofoliu DANIRO

1. Instalatii utilizare gaze naturale S.C. BEST MELL S.R.L.

cuprinzand: retea distributie interioara, montata ingropat si aparent in lungime aprox. 200 ml., alimentarea cu gaze naturale a 5 convectoare de aer cald, 3 centrale termice si 2 masini aragaz.

2. Instalatii utilizare gaze naturale EXPO MARKET DORALY

cuprinzand: retele distributie interioare, montate ingropat si aparent in lungime de aprox. 500 ml., alimentare gaze naturale pentru centrale termice, masini aragaz pentru bucatarii si aparate tip fast food , cu aproximativ 24 puncte de ardere si contorizari individuale.

3. Gradinita si sediul Politiei din com. Afumati

Instalatie de utilizare gaze naturale in lungime aproximativa de 50 ml. executata la Gradinita si sediul Politiei din com. Afumati, alimentare cu gaz a doua centrale termice si doua masini tip aragaz.

4. Contorizare individuala si instalatie de gaze naturale pentru sediul central al HORTICOLA ROMANIA din Balotesti

cuprinzand retea de distributie interioara in lungime aprox. de 190ml., alimentare doua centrale termice pentru spatii de birouri si opt automatizari pentru incalzirea serelor.

5. Instalatie de utilizare gaze naturale pentru un Motel din Afumati

cuprinzand o retea de distributie interioara, montata ingropat si aparent in lungime de aprox. 120 ml., alimentand o centrala termica si doua masini aragaz.

6. Instalatie alimentate cu apa pentru MIMO PLAST

cuprinzand retea de distributie interioara in lungime de aprox. 220ml.,alimentarea cu apa a opt aparate de consum si inlocuirea a sase vane de apa.

7. Instalatie utilizare gaze naturale S.C. SIMPO TRANS S.R.L.

cuprinzand: retea de distributie interioara, montata aparent in lungime de aprox. 185 m.l., alimentare gaze naturale la centrala termica de pardoseala pentru incalzirea a 500mp.(hala + birouri) si contorizare individuala.

8. Instalatie utilizare gaze naturale S.C. SABO ROM S.R.L.

cuprinzand: retea de distributie interioara, montate ingropat si aparent in lungime aprox. 280 m.l., alimentare gaze naturale la centrala termica de pardoseala , alimentare gaze naturale doua masini tip aragaz, contorizare individuala.

9. Contorizare individuala si instalatie gaze naturale pentru Gradinita nr 133 din Bucuresti

care cuprinde o retea de distributie interioara, montata aparent si ingropata in lungime aprox. de 180ml.alimentare cu gaze a trei centrale si patru masini aragaz.

10. Contorizari individuale si instalatii de utilizare gaze naturale pentru un ansamblu de locuinte

care cuprind retele de distributie aparente si ingropate in lungime de 230ml, alimentarea cu gaze a patru centrale termice si patru masini aragaz.

11. Carotare diamantata profesionala a betonului armat ( gauri in beton )

gaurile in beton pot folosi la treceri tevi diverse diametre ( 50mm-400mm si mai mari in sistem gaura langa gaura ), gauri ventilatie, gauri pentru hota de bucatarie ,gauri de evacuare noxe si aburi, gauri canalizare,probe ale betonului,gauri pentru kit-urile de evacuare ale termocentralelor, evacuare solar,decupari in sistem gaura langa gaura, gauri in beton pentru ancorare chimica buloane si armaturi, gauri pentru fixare structuri metalice, gauri pentru trecerea conductorilor electrici si a fibrelor optice, gauri pentru montaj scari interioare, amenajari interioare,e.t.c.

Realizat de Webmind Solutions